FAQ

FAQ

KONSERTER OCH SHOWER

ÅLDERSGRÄNSER
Som regel gäller 18 år fyllda om inget annat anges. Man kan inte komma in i målsmans sällskap. På spelningar “utan åldersgräns” gäller 13 år. Detta med hänvisning till miljöbalkens bestämmelser för dB-nivåer. Det finns alltid separat barområde med alkoholförsäljning för gäster över 18 år på samtliga konserter.

LJUDNIVÅER
Trädgår´n följer miljöbalkens bestämmelser för dB-nivåer och har utrustning för mätning och begränsning av ljudstyrka. Dock rekommenderar vi hörselskydd, som öronproppar vid konsertbesök. Konsertbesökaren ansvarar själv för vidtagande av säkerhetsåtgärder. Öronproppar finns till försäljning i entré och barer vid konserter.

KAMEROR
Systemkameror och videokameror är ej tillåtna utan tillstånd från artistens management, bokningsbolag eller arrangör.
I regel inga restriktioner för mobilkameror.

TIDER
Tänk på att tiden på biljetten oftast anger tiden då de inre dörrarna till konsertlokalen öppnar och inte när spelningen börjar. Vi försöker vara så tydliga som möjligt med att sätta ut tid för första akten.Vanligtvis ser det ut så här: Trädgårn öppnar 18:00, Konsertlokalen öppnar 19:00, första band 19:30. Gå gärna in på våran Evenemangskalender och kolla på den konsert du skall se och titta på vilka tider som gäller för just den konserten. Julshow startar oftast kl 21:00 med insläpp för gäster med matbiljett från kl 18:00.

MAT & DRYCK
Trädgår´n har Restaurang i anslutning till konsertlokalerna och kan således erbjuda både mat och dryck inför och under konsertarrangemang. Barer finns i och i anslutning till konsertlokalerna.

RULLSTOLAR
Trädgår´n är handikappanpassat med både hiss och handikapptoaletter. Meddela gärna oss innan ankomst för hänvisning till rullsstolsanpassat område.

SITT ELLER STÅPLATS
Alla konserter på Trädgårn är i regel utan sittplatser och endast ståplatser på parkett och balkong gäller vid dessa konserter. Vid konserter med endast sittplatser på parkett så är dessa platser onumrerade. Vid Julshow finns det olika biljettkategorier men vid köp av bar/balkongplats kan vi inte alltid garantera sittplats.

BILJETTER
Förköp via Ticnet, Tickster, Eventim, Pusterviksbiljetter, Biljettforum mm. Biljetter finns också till försäljning i dörren innan konsert (med reservation för utsålt): Dock har Trädgår´n ingen egen biljettkassa. Köpta biljetter återtages ej. Du som kund är också ansvarig att kontrollera om evenemangets datum eller tid ändrats. Biljetten är en värdehandling. Borttappad biljett ersätts ej.
Vi rekommenderar ingen att köpa biljetterna i andra hand, utan endast via auktoriserade biljettförsäljare. Andra hands-biljetter säljs oftast till ett högre pris än de är värda, och det finns ingen garanti att biljetterna är äkta.

KVARGLÖMT
Kvarglömda saker kan efterfrågas på Trädgår´n på tel 031-102080. Dessa lämnas också vidare till polisens hittegodsavdelning omgående. Trädgår´n tar dock inget ansvar för dessa.

PARKERING
Trädgår´n har begränsade parkeringsmöjligheter och vid konserter är dessa ofta upptagna av Artistens produktion. Parkering finns på Heden ett stenkast från Trädgår´n. Närmaste hållplatser för kommunala transporter är Kungsportsplatsen, Valand eller Drottningtorget.

ALKOHOL OCH DROGER
Trädgår´n förbehåller sig rätten att avvisa berusade eller störande personer från lokalerna enligt alkohollagens bestämmelser. Trädgår´n tar starkt avstånd från narkotika och polis tillkallas vid misstanke om användning av illegala droger!

Om du som Artist/Band vill ha spelning på Trädgår´n
Skicka presentation med ljudfiler/ länkar till henke.hjalm@profilrestauranger.se . Då vi får in många förfrågningar dagligen hinner vi inte alltid svara, men vi lyssnar på allt och återkommer om det är intressant.

Allmänna frågor

Bordsreservation
Förutom sommar säsong tar vi alltid emot och rekommenderar bordsreservation vid besök på Trädgår´n. Om du som gäst med bordsreservation ej meddelat oss eventuell sen ankomst släpper vi bordet 15 minuter efter utsatt tid. Vid sällskap över 10 personer rekommenderar vi förbeställning av meny.

Fakturering
Vid fakturering av nota ska faktureringsunderlag vara inlämnat till Trädgår´n innan besök.
Kontakta Trädgår´n för överenskommelse.