Kalender

Dr.Bombay live på stora scenen

Nu är det en ny fredag på ingång och FREDAGSKLUBBEN på Trädgårn fortsätter att leverera.
Denna fredag kan vi stolt presentera världsartisten Dr.Bombay live på stora scenen.

Dr.Bombay slog igenom 1998 med sitt debutalbum Rice & Curry och blev de året Sveriges bäst säljande artist. Med en skämtfull image blev han en genast en stor favorit bland unga såsom vuxna. Låtar som S.O .S ( The Tiger Took My Family ), Calcutta ( Taxi Taxi Taxi) med flera spelades oavbrutet i våra svenska hem.

Nu har ni chansen att se legenden live på stora scenen på Trädgårn, vi kan lova att denna show han kommer ställa till med bjuder oss på en nostalgisk resa bakåt i tiden.

Dr. Bombay – S.O.S (The Tiger Took My Family)

Dr Bombay – Rice and Curry (HQ)

Dr Bombay – Calcutta (Taxi Taxi Taxi)

DR BOMBAY – GIRLIE GIRLIE

Datum: 24 oktober, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige

QUEENIE – REMEMBER WEMBLEY (ENDAST FÅTAL BILJETTER KVAR)

The Show MUST Go On…!

Queen är förmodligen den mest framgångsrika rockbandet på 70- och 80-talet har sedan länge blivit en legend , med många låtar som blivit verkliga klassiker!

QUEENIE – REMEMBER WEMBLEY

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen . År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queen – festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys “ personlig assistent “ Peter Freestone själv .

Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien “ I Got Talent “ inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott .
Queenie , genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde. Kombinationen av original instrumentering , och Michael Kluch fantastiksa röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi .

Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse. En kväll fylld av megahits som Radio Gaga , I Want It All , Bohemian Rhapsody , We Will Rock You , We Are The Champions och många, många fler.

Ålder: 18 År
Pris: Onumrerade Sittplatser 355:- + ServiceAvgift (400 platser) Onumrerade Ståplatser 325:- + Serviceavgift (200 platser)
Biljetter: Köp här
Arrangör: Euroentertain

Datum: 25 oktober, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige
Kostnad: fr. 325 kr

The Big Room

Lördag den 5e oktober 2013 startades en ny era i Göteborgs nöjesliv. En ny internationell nattklubb föddes som direkt lyfte Göteborgs nattliv till helt nya höjder.
Klubben döptes till The Big Room!
Namnet var inte mer än rättvist att ge till denna magnifika och grandiosa och klubb.

Vi är inte bara en klubb utan helt enkelt en obeskrivbar och beroendeframkallande nöjesupplevelse som bara måste upplevas med utomjordligt ljus, visuals och effekter. Ett koncept som är här för att stanna och underhålla er många år framöver. Vi bryr oss om och älskar våra gäster och jobbar därför stenhårt med att varje lördag ge dig en upplevelse för livet, om och om igen.

Vi vill att du ska vakna upp och ha ett leende på läpparna och förgylla guldkanten i ditt liv. Vårt mål är att göra livet roligare och mer spännande och tillsammans med er sprida kärlek på The Big Room. Vi hoppas att du som gäst följer med oss, för detta är bara början på The Big Rooms resa.

Du är riktigt varmt välkommen!

För gästlista och FRI ENTRÉ fram till 00.00 skriv upp namn plus antal på wallen eller sänd sms med namn plus antal till 0735 35 33 91, alternativt sänd ett mail till listan@thebigroom.se

Glöm inte att gilla oss på Facebook!

Klicka här

Datum: 25 oktober, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige

Halloweenfest Trädgårn

Fredagen den 31 Oktober är det äntligen dags för årets Halloweenfest av Fredagsklubben på Trädgårn.

Fredagsklubben på Trädgårn görs om till en overkligt skrämmande halloweenfest, vi kommer att få era mardrömmar att bli sanna,
En lokal som är utsmyckad i ett nästan osannolikt skick, sminkad personal blandat med er gäster och Fredagsklubbens makalösa tryck så går denna kväll till historien, utan tvekan!

Vi har ett fullspäckat schema varenda fredag nu i höst med olika akter, bokningar och liveshower.
Med Göteborgs största dansgolv med ledd-väggar kommer din dansupplevelse vara i högsta klass.

Datum: 31 oktober, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige

GBG WRESTLING- All Hallows Eve!

Köp biljett!

Äntligen dags för en dos trikåer, svett, adrenalin, dramatik och muskler igen! GBG Wrestling tar Trädgår’n med storm och vi gör det på självaste All Hallows Eve!

Kvällens matcher avslöjas inom kort.

MASKERADTÄVLING

Kvällen till ära kommer vi ha en maskeradtävling! Så dra på dig din fetaste utklädnad så har du möjlighet att vinna biljetter till nästa gala!

KIDS SHOW

Tidigare samma dag kommer vi även att ha en extra show för våra yngre fans! Klockan 16 – 17.30 kör vi en gala för alla er som är under 18 år. Inget förköp till denna show, utan inträde betalas i dörren! 150:- kostar det!
Mer info kommer.

Ålder: 18 År
Pris: 255:- inkl serviceavgift
Trädgårn öppnar: 18:00
Konsertlokalen öppnar: 19:00
Showen startar: 20:00
Arrangör: GBG Wrestling & Trädgårn

Datum: 1 november, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige
Kostnad: 255

HALLOWEEN 1 NOV – DON PALM – THE BIG ROOM – TRÄDGÅRN GÖTEBORG

Lördagen den 1 november är det äntligen dags för BIG ROOM att fira Halloween.

Detta anordnas med största möjliga inlevelse från oss så att ni gäster ska få den maximala Halloweenupplevelsen denna kväll.

Denna afton kan vi stolt presentera succéduon DON PALM på stora scenen.
Don Palm har spelat på de flesta ställena i Sverige och utomlands och lämnar aldrig en klubb oberörd. Deras energi och kärlek för musiken gör att er gästers upplevelse kommer vara maximal.

Klubben The Big Room har blivit så mycket mer än just en vanlig klubb.

I dagsläget är det ett varumärke, ett samtalsämne och en plats där du och dina vänner upplever det främsta inom Sveriges nattliv.

Vi hoppas att du som besökt oss innan vill fortsätta med på vår resa och du som ännu inte gjort det är mer än välkommen att delta i denna sensationella upplevelse.

Datum: 1 november, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige

BLACKBERRY SMOKE (US)

Blackberry Smoke återvänder till Sverige!

Vi har helt kapitulerat inför detta band från den djupaste amerikanska södern. När Blackberry Smoke nyligen besökte Stockholm knockade de oss, och den utsålda lokalen, med sin cocktail av gospel, bluegrass, arenarock, soul och en rejäl dos outlaw country. I november kommer därför kvintetten tillbaka för att stilla vår abstinens. Biljetterna släpps till försäljning på torsdag den 3 april kl 9.00.

Blackberry Smoke har varit aktiva som band sedan år 2000 och turnerat tillsammans med bland andra Zac Brown Band, ZZ Top, George Jones och Lynyrd Skynyrd. Genom aktivt turnerande i hemlandet och flera svängar i Europa har bandet svetsats samman till en grad som gör det omöjligt för nya ögonvittnen att inte kapitulera inför deras tunga och innehållsrika sydstatsrock.

Sedan starten har Blackberry Smoke släppt tre stycken studioalbum, två EP’s och en live-DVD. I fjol knockades vi av den senaste plattan The Whippoorwill som gavs ut i USA av countrysuperstjärnan Zac Browns bolag Southern Ground. Albumet befäste Blackberry Smoke som ett av genrens mest kvalitativa och intressanta band och i februari släpptes The Whippoorwill äntligen på den europeiska marknaden också vilket fick temperaturen kring bandet att höjas ytterligare i våra trakter.

Charlie Starr (sång, gitarr), Richard Turner (bas, sång), Brit Turner (trummor), Paul Jackson (gitarr, sång) och Brandon Still (keyboard). Detta är kvintetten vars musik bildat en smältdegel för jordens alla möjliga olika människor och musiksmaker. Blackberry Smoke må gå under fanan “sydstatsrock”, men bakom huven på denna pålitliga pickup-truck rymmer en komplex men okonstlad värld med spår av såväl gammal Motown som 70-tals bluesig Pink Floyd. Allt insmort med en amerikansk motorolja av bästa kvaltet.

I november är det dags för den amerikanska turnémaskinen att åter inta svensk mark. Det kommer bli tajt och röjigt och med största sannolikhet kommer du gå ifrån konsertlokalen med ett stort leende på dina läppar och genast värva nya fans till Blackberry Smoke. Det är så det alltid har funkat med det här bandet.

Ålder: 18 år
Pris: 295:- inkl ServiceAvgift
Biljetter: Köp här
Trädgårn öppnar: 18:00
Konsertlokalen öppnar: 19:00
Konserten startar: 20:00
Arrangör: LiveNation

Datum: 7 november, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige
Kostnad: 295 kr

Fredagsklubben på Trädgår´n

Nu är det en ny fredag på ingång och FREDAGSKLUBBEN på Trädgårn fortsätter att leverera.

Vi har ett fullspäckat schema varje fredag nu i höst med olika akter, events och liveshower.
Med Göteborgs största dansgolv med ledväggar och stans absoluta bästa ljud och ljus kommer din dansupplevelse vara av högsta klass.

Vi erbjuder även er en grym uteservering öppen hela året med sköna loungegrupperingar med soffor och bord.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för mer information angående kommande event, vimmelbilder medmera:
Klicka här

Plats: Trädgårn Göteborg
Tid: 22.00-03.00

Datum: 7 november, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige

MIRIAM BRYANT (S)

I våras bytte Miriam Bryant den svenska västkusten mot den amerikanska dito då hon inledde ett musikaliskt samarbete med den LA-baserade hypade superproducenten Zedd (”Clarity”) och fick skivkontrakt på Interscope Records. Låtskrivarsamarbetet ledde till singeln ”Find You” som även är soundtrack till filmen Divergent och sedan i våras har de tillsammans bland annat framträtt på MTV Movie Awards i Los Angeles, Jimmy Kimmel Show och delat scen med Lady Gaga på iTunes festival.
Tiden i Los Angeles användes även till att skapa ny musik med några av musikbranschens största producenter och låtskrivare. Ett samarbete Miriam i slutändan ratade för att istället komma tillbaka till Sverige, flytta till Stockholm och skriva klart sin EP själv med svenska producenten Victor Rådström.

Ett effektivt drag skulle det visa sig. Singeln ”Dragon” kom till på en sittning, tog 20 min att skriva och det mesta av originaltagningen, dvs den allra första inspelningen, är den som är kvar i slutversionen.

I somras gjorde Miriam Bryant en bejublad festivalturné samt var en av de utvalda gästartisterna till endagsfestivalen #KENTFEST på Gärdet.

I höst släpper Miriam Bryant EP:n ”I Am Dragon” samt åker på turné med start den 3 oktober. Turnén avslutas på hemmaplan i Göteborg den 8 november. Trädgår´n är skådeplatsen och biljetter släpps via Eventim den 24 september.

Ålder: 18 år på golv / 13 år på balkong
Pris: 250:- + ServiceAvgift
Biljetter släpps via: www.eventim.se den 24 september
Trädgårn öppnar: 18:00
Konsertlokalen öppnar: 19:00
Konserten startar: 20:00
Arrangör: KB West
Förband: Steget

Datum: 8 november, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige
Kostnad: 250

The Big Room

Lördag den 5e oktober 2013 startades en ny era i Göteborgs nöjesliv. En ny internationell nattklubb föddes som direkt lyfte Göteborgs nattliv till helt nya höjder.
Klubben döptes till The Big Room!
Namnet var inte mer än rättvist att ge till denna magnifika och grandiosa och klubb.

Vi är inte bara en klubb utan helt enkelt en obeskrivbar och beroendeframkallande nöjesupplevelse som bara måste upplevas med utomjordligt ljus, visuals och effekter. Ett koncept som är här för att stanna och underhålla er många år framöver. Vi bryr oss om och älskar våra gäster och jobbar därför stenhårt med att varje lördag ge dig en upplevelse för livet, om och om igen.

Vi vill att du ska vakna upp och ha ett leende på läpparna och förgylla guldkanten i ditt liv. Vårt mål är att göra livet roligare och mer spännande och tillsammans med er sprida kärlek på The Big Room. Vi hoppas att du som gäst följer med oss, för detta är bara början på The Big Rooms resa.

Du är riktigt varmt välkommen!

För gästlista och FRI ENTRÉ fram till 00.00 skriv upp namn plus antal på wallen eller sänd sms med namn plus antal till 0735 35 33 91, alternativt sänd ett mail till listan@thebigroom.se

Glöm inte att gilla oss på Facebook!

Klicka här

Datum: 8 november, 2014
Plats: Trädgårn
Telefon: +46 (0)31 10 20 80
Adress:
Nya Allén 11, Göteborg, 411 38, Sverige